Kavel met villa Almelo Noordoost te koop

Villa Almelo Noordoost

In Almelo Noordoost zijn diverse vrije kavels in de verkoop. Voor één ervan is dit moderne ontwerp gemaakt, een zogenaamde kangoeroewoning in de vorm van een villa. Deze villa is gelegen op een unieke royale bouwkavel op bouwplan Almelo Noordoost. Een fraaie locatie waarbij de gemoedelijkheid van het platteland en het aangelegen dorp Mariaparochie samenkomt met de voorzieningen van de stad Almelo.

Voor deze twee onder één kap villa geldt het motto: samen maar toch apart. Het linkerdeel bevat een eengezinswoning, het rechterdeel een bungalow. Ze ogen samen als één grote woning, maar het bouwplan is opgedeeld in 2 gescheiden wooneenheden. De mogelijke toekomstige bewoners wonen dus als het ware in een 2-onder-1-kapwoning. Slapen gebeurt aan de voorkant, wonen aan de achterkant, waar de gevel het meest transparant is. Door de grootte van de tuin is hier veel uitzicht en weinig inkijk.

De linkerwoning heeft een woonoppervlakte van 242m², inclusief garage/berging van 22m². De gezamelijke inhoud van garage en linkerwoning is 925m³. De kavel van de linkerwoning is 548m² groot.

De rechterwoning  heeft een woonoppervlakte van 90m² en is 355m³ groot. De kavel is 392m² groot.

De totale kavel is ruim 45 meter diep en 22 meter breed, in totaal bijna 1000m² groot. De verkoop van deze kavel verloopt via Timmerhuis Onroerend Goed. Inlichtingen zijn te verkrijgen via Johan Timmerhuis met telefoonnummer 06 21 53 11 39 of per email via johan@timmerhuis.info. De bouwkavel is gunstig gelegen nabij het dorp Mariaparochie, aan de stadsrand van Almelo. De prijs voor de totale bouwkavel  van 994,4m² betreft 250.000 v.o.n., exclusief woning. De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor het beschikbare bouwplan. Zie daarvoor ook http://www.funda.nl/koop/almelo/huis-48128352-mooie-vrouwenweg-63/

In samenwerking met Lesker bouwkundig tekenburo.