De architect en uw woonwensen

Wordt u eigenaar van een bouwkavel of u heeft uitbreidings- of verbouwingsplannen, dan heeft u de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren! Het mooie van een architect inschakelen voor uw het ontwerpen van woning is dat er letterlijk ruimte is voor uw eigen wensen en ideeën. Er is zoveel meer mogelijk dan bij een standaard woning uit de folder van de makelaar of projectontwikkelaar. Voor net dat beetje extra klopt u aan bij ons, want voor elk budget is er een oplossing te vinden. Archimees vertaalt uw plannen in een origineel en uniek ontwerp. Daar lopen we graag een stapje harder voor!

“Met een architect is er letterlijk ruimte voor jouw wensen en ideeën”

Het ontwerp
In de ontwerpfase gaan we met uw inbreng aan de slag. We maken een zogenaamd programma van eisen (pve) waarin u aangeeft wat voor u belangrijk is. De samenstelling van uw huishouden, uw toekomstplannen en hobby’s spelen hierin een rol. Ook kunt u beelden aanleveren die u aanspreken. Rekening houdend met uw wensen, uw smaak en uw budget, gaan we aan de slag met een schetsontwerp. We maken een ontwerp dat tijdens het ontwerpproces altijd inzichtelijk is, omdat we driedimensionaal ontwerpen en tekenen. We maken impressies en een filmpje van uw toekomstige woning, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Het proces
Waar we u wel in willen verrassen, is het ontwerp voor uw woning. We proberen altijd verder te gaan dan de verwachtingen en komen met originele oplossingen. Naast het maken van een ontwerp ontzorgt Archimees u door het maken van de bouwtekeningen, het contact te onderhouden met de gemeente en welstand, het het regelen van de omgevingsvergunning, de aannemersselectie te verzorgen en de begeleiding tijdens de bouw ter hand te nemen.

We hebben de passie en ervaring in huis om uw wensen realiteit te laten worden. In een verblijvend en persoonlijk gesprek leggen we graag nader uit waarom Archimees voor u een meerwaarde kan zijn.