Beurs HUIS 2014 in Enschede, Archimees is erbij

Beurs HUIS

Beurs HUIS vindt plaats in het weekend van 3, 4 en 5 oktober. Wij begroeten u graag op de 26ste editie van deze woon- en bouwbeurs in de Go Planet Expo Hall in Enschede. Archimees is te vinden op stand 156, samen met Lesker bouwkundig tekenburo.

BEURSINFO:

HUIS, TUIN EN INTERIEUR
Al 26 jaar biedt Beurs HUIS u alle informatie over het kopen, huren en (ver)bouwen van een huis. Dat is dit jaar niet anders. Ook zijn er specialisten aanwezig op het gebied van tuin en interieur. Van tuinontwerp en bestrating tot mooie tuinmeubelen en van interieurbouwer en binnenhuisarchitect tot leuke woonaccessoires. Ook daarvoor gaat u naar Beurs HUIS!

NIEUWBOUWPLANNEN?
Beurs HUIS is dé plek waar nieuwe bouwprojecten en kavels in de vrije sector gepresenteerd worden. Zo is bijvoorbeeld de gemeente Borne aanwezig met diverse nieuwbouwplannen. Ook kunt u kennismaken met diverse gerenommeerde bouwbedrijven en architecten.

VERBOUWEN OF RENOVEREN?
Op het gebied van badkamers, keukens, verwarming, vloeren, etc. is het aanbod divers. Ook vindt u er advies over energiebesparing, vergunningen en onderhoud.Kortom; Beurs HUIS biedt alle informatie onder één dak!

KOPEN OF HUREN?
Is het wel verstandig om een huis te kopen? Welke hypotheekvorm past het best in deze tijd? Is huren nu verstandig? U vindt het antwoord op deze en vele andere vragen op de beursvloer van Beurs HUIS. Nergens anders krijgt u binnen zo’n korte tijd snel en laagdrempelig, zoveel informatie die helemaal op uw situatie is toegespitst.

Voor meer informatie zie www.beurs-huis.com en hou onze facebookpagina in de gaten, www.facebook.com/archimees