Start verkoop vrije kavels Hengelo

Landmanserve, kavels Hengelo

De verkoop van vrije kavels in de Landmanserve te Hengelo is gestart. Hier kunt u uw eigen woning realiseren in een aantrekkelijke woonomgeving. De architect en de aannemer zijn vrij te kiezen en het is mogelijk om vrijstaand, geschakeld of halfvrijstaand te bouwen. De grootte van de bouwkavel is zelf te bepalen, vanaf 265 m2. Kavels Hengelo.

Het startmoment vond 20 maart 2014 plaats in Wijkcentrum de Sterrentuin aan de Neptunusstraat 51 in Hengelo. Het uitgifteprincipe is: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Degene die het eerst inschrijft op een bepaald bouwkavel, komt dus ook als eerste in aanmerking. Dit blijft ook zo na dit startmoment. Wees er dus snel bij!

Voor meer informatie zie http://www.kavelsinhengelo.nl/smartsite.dws?id=104405

Naast het verzorgen van een ontwerp, natuurlijk ook voor andere kavels in Hengelo, kan Archimees adviseren bij de aankoop van een kavel, die past bij uw budget, toekomstige woning en manier van leven.

Het mooie van een woonhuis op maat is dat er letterlijk ruimte is voor uw eigen wensen en ideeën. Archimees vertaalt uw plannen in een origineel en uniek ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere woningbouw en we beseffen dat u uw droomwoning wilt realiseren met een architect die oog heeft voor kwaliteit en kosten.