Voor wie

Bent u op zoek naar nieuwe huisvesting? Bent u ontevreden over uw huidige huisvesting of wilt u uitbreiden? Archimees is u graag van dienst. Weet u al wat u wilt en waar, dan vertalen wij dat in een ontwerp op maat. Als u nog op zoek bent naar een geschikte locatie of bestaand gebouw, dan kunt u onze expertise inschakelen. Archimees werkt samen met een uitgebreid netwerk om uw huisvestingsvraagstukken van een passende oplossing te voorzien.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw huidige locatie of u heeft bouwgrond of een ander pand op het oog, dan kan in een schetsontwerp snel inzichtelijk worden gemaakt wat de mogelijkheden zijn. Heeft u plannen, maar u weet niet waar en hoe ze te verwezenlijken, dan is ons netwerk van makelaars, gemeenten, woningbouwverenigingen, ontwikkelaars, aannemers etc. van grote toegevoegde waarde. Uw vraag wordt onze zoekopdracht. Ieders expertise wordt discreet ingezet. Zo komen we tot een passend, betaalbaar en haalbaar plan met kwaliteit, op de juiste locatie.

Ontwikkelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen
Wij zetten bezuinigingen op vastgoed en bevolkingskrimp om in (letterlijk!) ruimte voor kwaliteit. Wij zijn er voor organisaties die, net als wij, denken in kansen in plaats van bedreigingen.

Zorgondernemers en zorginstellingen
Wij zetten in op kleinschalige zorg- en woonvormen voor senioren en mensen met een beperking waar de menselijke maat bepalend is. Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina over Archimees in de zorg.

Eigenaren en huurders van (kantoor)panden
Nauwelijks verhuurbaar vastgoed? Wij voorzien het van een nieuwe, duurzame kwaliteitsimpuls, met een positieve bijdrage aan dorp of stad, waardoor de aantrekkelijkheid verbetert. Dit kan zowel zakelijk als particulier.

Particulier wonen
Heeft u een wens om uw bestaande huisvesting uit te bouwen? Heeft u recentelijk een kavel gekocht? Of heeft u wellicht een ander pand op het oog? Archimees staat voor u klaar met haar expertise! Wonen is voor iedereen persoonlijk. Archimees begrijpt dit. Neemt u ook eens een kijkje bij onze vorige projecten, zoals deze woon- en werkvilla in Almelo!