Archimees home

[vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1543850943186-feb27765-6459-8″ include=”1321,1320,1319″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij Archimees, architect in Hengelo, Twente. Wij zijn een toekomstgericht architectenbureau dat méér doet dan het ontwerpen van gebouwen. Archimees creëert gebouwontwerpen rakend aan belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen. Archimees is actief op het terrein van kleinschalig wonen en zorg, herbestemming, particuliere woningbouw en meer.

Ons architectenbureau zet zich in voor mensen, bedrijven en organisaties die een ontwerp wensen dat duurzaam, modern maar toch tijdloos is, met aandacht voor kwaliteit en betaalbaarheid. Achter de mooie plaatjes zit altijd een verhaal!

Archimees werkt aan belangrijke maatschappelijke thema’s. De inrichting van Nederland bevindt zich op een keerpunt. De bevolkingsgroei zwakt af, de bevolking vergrijst en onze manier van werken verandert. Weilanden volbouwen hoeft niet meer, er is steeds meer behoefte aan goede zorg en huisvesting voor senioren en we moeten met een frisse blik kijken naar onze bestaande gebouwen, zeker kantoorgebouwen en maatschappelijk vastgoed.

Architectenbureau Archimees zet in op die ontwikkelingen. Archimees wil niet wachten tot er een opdracht zijn kant op komt, maar wil in een vroeg stadium de juiste partijen bij elkaar brengen en in nauwe samenwerking duurzame plannen ontwikkelen met toekomstwaarde.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

 

 

Vanuit Hengelo, Twente, werkt architectenbureau Archimees aan een breed en uitdagend opdrachtenpakket. Archimees biedt ruimte aan dromen!


Pastoriestraat 53

7555 TE Hengelo


T. +31 (0)6 47518469E. info@archimees.nl